Med barnens ögon i fokus

tesch_bernadottestiftelsen_131121_239-litenNu kan du ge en gåva till oss via Swish! Det är enkelt och bekvämt – och din gåva når oss direkt. Vårt swish-nummer är 123 900 54 71. Hjärtligt tack för att du bryr dig!

Ge en swish-gåva till oss >>


En flicka tittar genom ett förstoringsglas.Nu lyser vi ut resestipendier för barnoftalmologisk forskning! Du som forskar inom barnoftalmologi och ska resa inom ramen för din forskning är välkommen med din ansökan senast den 1 april 2019.

Ansökningsblankett för resestipendium >>


Vill du stödja barnögonforskningen i Sverige?  tesch_bernadottestiftelsen_131121_104Genom att skänka pengar hjälper du oss att hitta bättre metoder och lösningar för att hjälpa barn som drabbats av synskada. Det finns flera sätt du kan göra det på, vi tar tacksamt emot alla gåvor.

Så här kan du ge ditt stöd >>


tesch_bernadottestiftelsen_131121_282Marianne och Sigvard Bernadottes stiftelse för forskning inom  barnögonvård har till ändamål att främja vetenskaplig forskning över  barns syn- och ögonhälsa och att skapa ett centrum för forskning inom dyslexi och barnoftalmologi.

Det här vill vi bidra till >> 


En leende pojke som sitter med hakan i handen.Stiftelsen stödjer framstående enskilda forskare samt uppbyggnaden av ett forskningscentrum inom barnögonvård. Anslagen går till forskning och utrustning inom områdena ögonrörelse, barnögonsjukdomar och dyslexi.

Det här går pengarna till >>Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå